Felhasználási javaslat:
Tökéletes sütéshez, főzéshez. Füstölési pont: 255 °C. Nagyon kellemes ízt ad szószoknak, majonézeknek, salátáknak, önteteknek.
A Szafi Reform avokádóolaj magas E-vitamin-tartalommal rendelkezik. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A kedvező hatás eléréséhez napi 6,3 ml (kb. fél evőkanál) termék fogyasztása szükséges.
A Szafi Reform avokádóolaj gazdag omega-3 zsírsavakban. Az alfa-linolénsav hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2 g alfa-linolénsav napi bevitelével érhető el.
A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Átlagos tápérték |
100 ml termékben |
Energia: |
3316 kJ / 807 kcal
|
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
- egyszeresen telítetlen zsírsavak
- többszörösen telítetlen zsírsavak
|
89,3 g
10,7 g
66 g
12,6 g
|
Szénhidrát
|
0 g
0 g
|
Fehérje |
0,7 g
|
Só |
0 g
|
|
|
NRV* % |
E-vitamin |
28,5 mg
|
237%
|
Omega-3 zsírsavak
|
11 g
3,27 g
|
—
—
|
*NRV: napi beviteli referenciaérték
A termék glutént, földimogyorót, szóját, dióféléket és csillagfürtöt feldolgozó üzemben készült!
Tárolás: Hűvös helyen, fénytől elzárva. Használat után mindig jól le kell zárni az üveget. Felbontás után 3 hónapon belül fogyassza el.